"Udělejme spolu Vaši firmu místem, kde lidé rádi pracují."

"Jsem akreditovaná koučka EMCC, mentorka a facilitátorka."

15 let v různých segmentech podnikání

V průběhu své korporátní cesty jsem si prošla několika odvětvími od obchodu, přes elektrotechnickou výrobu až po oblast financí.

Se svými klienty mám to štěstí, že můžu poznávat další obory podnikání a díky těmto zkušenostem jsem schopná rychle rozumět procesům v rámci firmy.

"Zpětná vazba mých klientů mě ujišťuje, že to co dělám, dělám dobře."

Více než 800 hodin individuálních koučovacích sezení

... a mnoho dalších hodin strávených s týmy. Ať už v rámci facilitace workshopů, tréninků, či mastermindových skupin, které vedu.

7 let zkušeností práce s malými a středními firmami v regionu

Jsem parťákem lidem a majitelům malých a středních firem, kteří na své starosti či podnikání nechtějí být sami. Pomáhám jim podívat se na ně s odstupem a najít si cestu, která povede k jejich cíli a zároveň je bude bavit.

Napomáhám týmům sladit se, najít společnou řeč a dát život firemní kultuře, ve které se budou cítit dobře.

V rámci Red Button sítě spolupracuji na rozvoji podnikatelského prostředí v ČR.

Pomáhám firmám, týmům i jednotlivcům.

"Petra je profesionál, který své práci rozumí, je empatická a vždy otevřena dialogu. Naslouchá našim požadavkům a poté je realizuje v praxi."

Dominika Michálková

„Petra byla první kdo mi

i některým jiným ve firmě začal úspěšně pomáhat s firemním i soukromým životem. Provázela nás přerodem z malé na střední firmu.“

Adam Milata

„Petra naši rodinnou firmu posunula neskutečně dopředu. Začali jsme si uvědomovat procesy v naší firmě z jiného pohledu."

Vojtěch Buchta

"Pomáhám jim podívat se na ně s odstupem a najít si cestu, která povede k jejich cíli a zároveň je bude bavit."

Mám ráda příběhy, zde je ten můj...

Kdybych jela podle grafů Emila Nádeníčka, dneska učím angličtinu a francouzštinu někde na gymplu. Ale nejela jsem. Místo toho jsem nastoupila do Carrefouru jako asistentka ředitelky a mohla jsem být u toho, jak jsme jej za 5 měsíců otevřeli.

Po roce v obchodě jsem začala dělat asistentku největšímu šéfovi. Oproti obchodu to ale byla nuda a svou pozici asistentky jsem s láskou přenechala někomu, komu dělala radost a posunula jsem se do oblasti náboru.

Další skvělá příležitost k učení byla Celestica a elektrotechnická výroba. Z náboru jsem se posunula k rozvoji a vzdělávání, nejprve pro ČR, poté pro Evropu, nakonec jsem přijala pozici HR manažera v době, kdy jsme potřebovali nabrat 800 lidí pro velmi důležitý projekt.

Byla to škola, která mě toho spoustu naučila a hlavně mi začala otevírat oči. Najednou jsem zjistila, že mě to, co dělám, nenaplňuje a že jsem si to vlastně nikdy nepřála, vést personální oddělení ve fabrice s téměř 2 500 lidmi.

Takže byl čas na změnu a já jsem se posunula do oblasti financí, stále v personální oblasti, tentokrát více ve mzdách, rozpočtech, legislativě a administrativě. Korporátní svět už mě pomalu přestával naplňovat a díky daru mateřství jsem přemýšlela, co vlastně chci.

Věřím, že když tým funguje v harmonii, firma může dosahovat výsledků zlehka a s radostí."

Návrat do korporátu už se nekonal. Začala má nová éra podnikání. Oslovil mě franšízový koncept, který pracoval s majiteli malých a středních firem. Zároveň jsem se v té době vrátila pod hory, do Beskyd.

Po čtyřech letech ve franšízovém světě jsem si uvědomila, že nejsem úplně šťastná, pustila jsem se záchranné sítě a udělala velký krok do neznáma, na volnou nohu.

Dnes ve své práci využívám zkušenosti z firem, kterými jsem prošla a mým největším tématem je spolupráce, komunikace a firemní kultura, za kterými jsou schovány hodnoty.

Úvodní konzultace zdarma

Nabízím Vám úvodní 30-ti minutovou konzultaci zdarma, kde si popovídáme o tom, zda Vám můžu pomoci.